Enlight – jeden z nejlepších fotoeditorů pro iOS

Dnes máme pro vás tip na nový výkonný foto editor pro iPhone (iPad verze zatím není k dispozici ale připravuje se), který rozšířil již poměrně početnou rodinu foto editorů s funkcemi pro pokročilé uživatele, kteří požadují více funkcí než nabízí např. Instagram.

 

Enlight přináší profesionální nástroje pro editaci fotografií jako například možnost maskování, použití štětců nebo vrstev a to při zachování přehledného uživatelského prostředí.

enlight_ios_1

Kromě základních a běžných funkcí vyniká Enlight možností přesné a selektivní kontroly při úpravách barev a detailů, vytváření duotónů, vinětece a dalších efektů. Vestavěné filtry umožňují simulovat klasické analogové filmy. Nechybí ani výkonná konverze do černobílé s možností kontroly intenzity simulace nebo například množství a velikosti zrna.

enlight_ios_3

Funkce Photo Mixer umožňuje ze dvou fotografií vytvořit kreativní montáže nebo efekt dvojexpozice za použití různých způsobů prolnutí.

enlight_ios_2

Uživatel také má možnost pracovat s konktrétními objekty na fotografii a u nich může například měnit velikost, tvar apod. Nechybí ani funkce tilt-shift. Enlight také umožňuje vkládat do fotografií text či vytvářet kresby s různými efekty díky kterým můžeme fotografii změnit na realisticky vypadající kresbu.

Pokud nestihnete provést všechny úpravy, je možné soubor uložit a pokračovat v práci později. Export fotografií je možný ve volitelné kvalitě a možná je také editace souborů o velkosti až 16MPix (na iPhonu 5 a novějším).

Samozřejmostí je možnost sdílení vašich výtvorů na sociální sítě a to včetně možnosti sdílet více fotografií najednou.

Enlight pro iPhone si můžete na App Storu stáhnout zde.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..