Flickr představil nové funkce a vylepšil design

Flickr představil další nová vylepšení svých služeb a dokončuje svoji transformaci na službu, která rozhodně stojí za pozornost všech fotografů.

První novinkou je možnost hromadného nahrávání fotografií a to jak z počítače tak třeba z vašeho iOS zařízení. Aplikace Uploadr je k dispozici pro Mac i Windows.

Flickr má také nový přehledný design svých stránek. Při zobrazování fotografií je k dispozici nový pohled s názvem “Magic View”, který vytřídí vaše fotografie podle kategorií.

Flickr také díky svému novému inteligentnímu vyhledávacímu alogrytmu nyní umí třídit uložené fotografie chronologicky. Kromě toho lze hledat dle míst, barev, velkosti, orientace nebo třeba jen fotografie z dovolených.

Flickr také oznámil, že jeho služby využívá více než 112 miliónů registrovaných uživatelů, kteří nahráli více než 11 miliard fotografií.

Flickr zdarma nabízí 1TB diskového prostoru zdarma, což je suverénně nejvíc ze všech cloudových služeb a jeho vlastník Yahoo! se opravdu snaží službu postupně vylepšovat a pozvednout na velice dobrou úroveň. Všem fotografům můžeme opravdu jen doporučit její vyzkoušení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..